Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů

Specifikace Silit Crepes pánev na palačinky 2428483201

Popis produktu

Hliníková pánev na palačinky obsahuje: 1x pánev na palačinky 1x dřevěná špachtle 1x roztírač těsta Německá společnost Silit, dlouhodobý leader ve výrobě kvalitního nádobí, představuje pánev na palačinky vyrobenou z litého hliníku, která je díky kombinaci robustního hliníku a nepřilnavé vrstvy Silitan® energeticky úsporná, odolná proti oděru a trvanlivá. Silit navíc poskytuje na nepřilnavou vrstvu Silitan® prodlouženou záruku 3 let!  

Pánev na palačinky Silit představuje jednoduchý a praktický design. Tvarově stabilní tělo pánve je vyrobeno z litého hliníku, zajišťuje vynikající tepelnou vodivost, čímž umožňuje přípravu palačinek při správné teplotě. Navíc díky nepřilnavé vrstvě potřebujete jen minimální množství tuku. Extrémní nepřilnavost vrstvy Silitan® oceníte již při prvním použití. Jídlo se nepřichytává, klouže po hladkém povrchu bez použití kuchyňského náčiní. Pánev se také velmi snadno čistí. Postačí vám k tomu houbička, běžný mycí prostředek a teplá voda. Nedoporučujeme její mytí v myčce.  

Pánev je opatřena tepelně izolační rukojetí vyrobenou ze speciálního odolného plastu.    

O hliníkové pánvi na palačinky Silit ve stručnosti:

Vyrobena z odolného litého hliníku.

Potažena nepřilnavou vrstvou Silitan®.

Kombinace materiálu je odolná proti opotřebení.

Díky hladkému povrchu se snadno čistí.

Ergonomická rukojeť z kvalitního odolného plastu.

Vhodná pro všechny zdroje tepla včetně indukce.

Pánev na palačinky Silit získala ocenění reddot design awards 2004.

Není vhodná pro mytí v myčce.  

Upozornění:

K čištění pánve nepoužívejte abrazivní (brusné) houbičky či kartáče ani abrazivní čistící prostředky.    

Tipy na smažení:  

Oleje lisované za studena nejsou vhodné pro smažení na nepřilnavém povrchu, protože jsou při vyšších teplotách nestabilní a jejich složky by se mohly napojit na nepřilnavý povrch a omezit tak jeho nepřilnavé vlastnosti.  

Másla či margaríny by se neměly zahřívat na více než 150 °C (margarín cca 170 °C). Hodí se např. pro smažení vajec, palačinek, obalovaných potravin či ryb. Tuk pozvolna zahřívejte, až se objeví malé bublinky, snižte příjem tepla, počkejte až tuk vybublá. Poté můžete začít smažit.  

Milovníkům vaření doporučujeme pro smažení přepuštěné máslo. Neobsahuje vodu a bílkoviny, hodí se pro jemné smažení i pro restování při vysokých teplotách 190 °C – 210 °C. Má specifickou chuť a odlišné vlastnosti od běžného stolního másla.  

Běžně používané rostlinné oleje, např. řepkový, slunečnicový, či smíšené oleje, vydrží smažení při vysokých teplotách 190 °C – 220 °C. Hodí se pro smažení či fritování většiny potravin, především pak pro restování masa. Při jejich používání ohlídejte, aby nebyl zbytečně přepalován. Pokud olej začne kouřit, je rozpálen na příliš vysokou teplotu.  

Ztužené rostlinné tuky také vydrží vysoké teploty 190 °C – 220 °C. Obvykle jsou prodávány v blocích, snadno se porcují. Jsou ideální pro smažení dozlatova. Hodí se pro smažení moučných pokrmů (např. palačinek) a obalovaných potravin (řízků).

Parametry produktu

Souhrn

Výrobce Silit opravit
Průměr 27 cm opravit
Typ palačinkové opravit
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Kontaktujte nás!

Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost.
Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.