Woll Titanová indukční pánev na soté Diamond Lite 28 cm

100 %
Důležité! Vaření v nádobí WOLL je jako umění, které se vám při správném postupu odvděčí těmi nejlepšími díly. Přečtěte si proto instrukce společnosti WOLL k jejich správnému...
2 130 Kč
Doprava 89 Kč,Skladem
Doporučená nabídka KULINA

Top nabídka

Do obchodu
Seřadit:

Nejlevnější nabídky (4)

Skladem • 1 varianta89 Kč100 % • 1 856 recenzíDalší informace
Skladem • 1 variantaZdarma100 % • 451 recenzíDalší informace
Skladem • 1 variantaZdarma91 % • 272 recenzíDalší informace
Skladem • 1 variantaZdarma4 neověřené recenzeDalší informace

Popis produktu

Důležité! Vaření v nádobí WOLL je jako umění, které se vám při správném postupu odvděčí těmi nejlepšími díly. Přečtěte si proto instrukce společnosti WOLL k jejich správnému...

Parametry produktu

Typ
na soté
Materiál
titanové
Průměr
28 cm
Vnitřní úprava
Nepřilnavý

Recenze

  • , zakoupeno v ChefShop

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Perfektně vaří

Parametry produktu

Typ
na soté
Materiál
titanové
Průměr
28 cm
Vnitřní úprava
Nepřilnavý

Popis produktu

Důležité! Vaření v nádobí WOLL je jako umění, které se vám při správném postupu odvděčí těmi nejlepšími díly. Přečtěte si proto instrukce společnosti WOLL k jejich správnému použití, které najdete na konci tohoto popisu. ↓↓↓Špičkové nepřilnavé titanové pánve Diamond Lite německé značky WOLL jsou díky speciálnímu nepřilnavému povrchu ideální pro zdravé a energeticky úsporné smažení bez tuku nebo s jeho minimálním množstvím. Diamanty dvakrát tvrzený povrch se pyšní vysoce nadstandardními nepřilnavými vlastnostmi, navíc je velmi odolný proti poškrábání. Pánve se snadno čistí a bez potíží snesou mytí v myčce nádobí či použití například kovového kuchyňského náčiní.

Kromě mimořádně odolného nepřilnavého povrchu oceníte velmi rychlý přenos tepla po celém povrchu pánve, který zajišťuje speciální 6vrstvý materiál a kvalitně zpracované dno. Pánve jsou ideální pro použití na indukční plotýnce, další výhodou je možnost zapékání v troubě do 250 °C.

Pánve Diamond Lite jsou opatřeny ergonomickými rukojeťmi z odolného syntetického materiálu. Jejich nosná část je vlitá do odlitku pánve. Tvoří tak jeden celek, což zajišťuje jejich bezpečné uchycení. Otvor na konci rukojetí pak umožňuje zavěšení nad pracovní plochu.

WOLL profesionální lité produkty jsou nyní synonymem prvotřídní kvality. Pyšní se dlouhotrvajícími nepřilnavými povrchy, vkusným designem a nejlepšími možnými výsledky vaření.

Série Diamond Lite

Špičkové titanové nádobí pro zdravé vaření bez tuku, patentovaná výroba

Odlévané ručně, z jednoho kusu pro vyšší mechanickou i tepelnou odolnost

Kombinuje řemeslné zpracování s inovačními technologiemi

Robustní, tvarově stálé, pro svou kvalitu vhodné i pro profesionální kuchaře

Pevně fixované ergonomické rukojeti z tepelně odolné syntetiky

Možnost zapékání v troubě až do 250 °C

Extra rezistentní nepřilnavý povrch pro zdravé vaření bez tuku

Dvakrát tvrzený, odolný proti poškrábání, vyroben bez PFOA

Díky vysoké odolnosti povrchu lze použít i kovové kuchyňské náčiní

Vhodné k přípravě choulostivých potravin i pro smažení při vysokých teplotách

Cca 8 mm silné dno z feromagnetické oceli vyráběné speciálně pro WOLL

Velmi rychlý přenos tepla po celém povrchu

Lze použít na všech druzích tepla, ideální na indukci

Spoří až 1/3 energií oproti tradičním nerezovým pánvím

Zesílené okraje pro lepší odolnost proti nárazům

Navržené pro snadné vylévání bez odkapávání

Nádobí se velmi snadno čistí, lze jej mýt v myčce nádobí

Použité technologie a materiály

WOLL profesionální lité výrobky zastupují produkty "Made in Germany" vyrobené při nejvyšší kvalitě zpracování. Ta je během procesu výroby nádobí také průběžně kontrolována. Technologie, které společnost WOLL používá, jsou navíc šetrné vůči životnímu prostředí, mají nízké emise oxidu uhličitého. Všechno nádobí WOLL z vysoce kvalitní kultivované hliníkové slitiny je lité ručně, čímž se odlišuje od běžné anonymní tovární výroby. Pomalé ruční lití totiž předchází vzniku vzduchových kapes, které snižují kvalitu materiálu.

Na vzniklý hliníkový odlitek je naneseno ještě několik vrstev pro vyšší nepřilnavost a odolnost nádobí. Předtím však dochází k několikanásobnému zbrušování jeho povrchu pískováním. Tělo pánve či hrnce je v dalším kroku tvrzeno částicemi titanu a vypalováno plasmovou tryskou při extrémní teplotě přesahující 20 000 °C. Nádobí je tak tvarově stálé a odolné proti mechanickému poškození. Druhá vrstva chrání proti korozi materiálu, třetí pak zajišťuje vynikající antiadhezní vlastnosti. Poslední svrchní tvrzená vrstva je nepřilnavá, dvakrát tvrzená za pomoci částic diamantu, nejtvrdšího nerostu naší planety. Pro své výjimečné vlastnosti je chráněná výrobním tajemstvím. Unikátní metoda výroby indukčního plátu z feromagnetické oceli zajišťuje rovnost dna a rychlé a rovnoměrné zahřátí pánve bez tepelných ztrát.

Vysoce kvalitní nepřilnavý povrch odolá díky speciálnímu výrobnímu procesu i mytí v myčce nádobí nebo dokonce použití kovových kuchyňských nástrojů. (Pro delší životnost vašeho nádobí však doporučujeme použití šetrnějšího dřevěného nebo silikonového náčiní.) Speciálně tvrzený nepřilnavý povrch společnosti WOLL se osvědčil pro zdravé vaření s malým množstvím tuku, či případně bez něj. Je bezpečný a neobsahuje PFOA. Výsledné pokrmy jsou tak bohaté na vitamíny. Díky teplené odolnosti až do 250 °C je vhodný nejen pro choulostivé potraviny, ale i ke smažení při vysokých teplotách. Nádobí Diamond Lite také velmi dobře odolává teplotním šokům, lze jej dokonce prudce zahřát bez použití tuku. Díky nadstandardním nepřilnavým vlastnostem se nádobí velmi snadno čistí.Instrukce společnosti WOLL ke správnému použití nádobí WOLL

Nádobí WOLL-Profi-Guss je velmi rychle horké, proto je důležité dodržovat správnou teplotu při smažení.

Když smažíte nebo pečete na tuku či na oleji, nádobí WOLL-Profi-Guss pořádně rozehřejte:

Prázdnou nádobu WOLL-Profi-Guss zahřejte krátce na nejvyšší stupeň. Vysoce kvalitní dno se ohřeje velmi rychle a rovnoměrně.

Včas ztlumte na požadovanou teplotu a přidejte tuk nebo olej a suroviny k pečení.

Udělejte test vařečkou: abyste poznali, že má tuk nebo olej správnou teplotu, podržte suchou rukojeť dřevěné vařečky v tuku. Utvoří-li se kolem malé bublinky, je tuk dostatečně horký. Nemělo by se z tuku začít kouřit, protože pak už se začíná pálit.

Nádobí WOLL-Profi-Guss se ale také díky vysoce kvalitnímu nepřilnavému povrchu skvěle hodí pro úpravu např. masa bez tuku:

Při smažení masa bez tuku zahřívejte Vaše nádobí WOLL-Profi-Guss přibližně 2 1⁄2 minuty na nejvyšší stupeň. Vyzkoušejte, zda je pánev správně rozehřátá: namočeným prstem ukápněte několik kapek vody do nádobí - jestliže kapky na dně "tančí", má pánev správnou teplotu, pokud ihned zmizí, nádoba WOLL-Profi-Guss je již příliš horká.

Nyní můžete přívod tepla asi o třetinu zmírnit.

Maso musí mít před zahájením tepelné úpravy pokojovou teplotu.

Nyní vložte maso do nádobí WOLL-Profi-Guss - maso k němu nejdříve mírně přilne.

Až se lehce ode dna uvolní, obraťte jej a osmažte jej zprudka také z druhé strany.

Potom maso opékejte nebo pečte, dokud nedosáhne stupně propečení, jaký vám vyhovuje. Krvavé: maso neklade při stisknutí žádný odpor; středně propečené: mírný odpor; propečené: při stisknutí se maso téměř neprohne.

Nechte maso po upečení ještě asi 5 minut odpočívat v troubě při teplotě 90 °C.

Podívejte se, kde můžete produkt koupit:

Skladem • 1 varianta89 Kč98 % • 4 814 recenzíDalší informace

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

1zákazník doporučuje produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
100 %
průměr z 1 hodnocení
5
1 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v ChefShop

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Perfektně vaří