Francouzská klasika de Buyer přichází s novou řadou nádobí a pomocníků B Bois v kombinaci nerezové oceli a bukového dřeva.
Řada pánví Mineral B Bois je vylepšena povrchovou...
Francouzská klasika de Buyer přichází s novou řadou nádobí a pomocníků B Bois v kombinaci nerezové oceli a bukového dřeva.
Řada pánví Mineral B Bois je vylepšena povrchovou...
Francouzská klasika de Buyer přichází s novou řadou nádobí a pomocníků B Bois v kombinaci nerezové oceli a bukového dřeva.
Řada pánví Mineral B Bois je vylepšena povrchovou úpravou na bázi včelího vosku pro extra nepřilnavé vlastnosti. Ten je chrání před zoxidováním a zvyšuje přirozené nepřilnavé schopnosti pánví, které se zlepšují s každým dalším použitím. Pánve jsou určeny na všechny typy varných zdrojů včetně indukce. Ocelové pánve Mineral B jsou 100% přírodní, EKO-logické a recyklovatelné. Rukojeti pánví jsou z kvalitního bukového dřeva a také chráněné včelím voskem.
Pánve Mineral B Bois ve stručnosti:
Pánve jsou ideální na prudké restování masa či zeleniny a grilování, na křupavé palačinky a dokonalé omelety.
Ocel je 100% přírodní s povrchovou úpravu založenou na včelím vosku.
Pánve Mineral B Bois nejsou opatřeny žádným umělým nepřilnavým povrchem, neobsahují PFOA ani PTFE.
Bez přidaných chemikálií - šetrné k životnímu prostředí.
Pánve lze používat při velmi vysokých teplotách, při kterých se připravovaný pokrm velmi rychle zatáhne a nedojde k úniku vitamínů ani výživných látek.
Čím více se pánev používá, tím lepší jsou její nepřilnavé vlastnosti.
Vynikající tepelná vodivost.
Robustní provedení, velmi dlouhá životnost.
Nemýt v myčce na nádobí
Jak správně používat pánve Mineral B Element:
Před prvním použitím: pánev vypláchněte vařící vodou a dobře osušte. Nalijte do pánve olej do výšky cca 1 mm a zahřívejte asi 5 minut. Olej vylijte a pánev vytřete papírovou kuchyňskou utěrkou. Čím častěji budete pánev používat, tím lepší budou výsledky při vaření. Čím černější bude vnitřní povrch, tím lepší nepřilnavé vlastnosti bude mít. Pánev nemyjte v myčce na nádobí, ztratí tím své nepřilnavé vlastnosti a bude korodovat.
Postup při vaření: pánev s trochou oleje zahřejte. Až bude dostatečně rozpálená, opečte pokrm zprudka z obou stran. Ztlumte teplotu a dopékejte dle potřeby.
Péče po použití: Odstraňte zbytky jídel a opláchněte pánev vařící vodou. Následně ihned otřete utěrkou, aby si pánev zachovala své vlastnosti a předešli jste vzniku rzi.
Čištění a údržba: použijte hrubou mořskou sůl (bez vody), kterou vložíte do pánve a 1:30 min zahřívejte na vysoký stupeň. Následně vytřete papírovou kuchyňskou utěrkou. Hrubá mořská sůl odstraní připečené zbytky a nežádoucí pachy. Následně potřete olejem a uskladněte na suchém místě.
POZOR! Nikdy nenechávejte pánev odmočit. Když se pokrm připálí, vydrhněte pánev hrubou houbičkou. Nemyjte v myčce na nádobí!
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.