Litinové nádobí – vysoká kvalita, stálý, tvrdý neměnný materiál Vnitřní a vnější vrstva odolává odření a praskání Odolnost vůči vysokým teplotám do 280°C Kvalitní litina...
Litinové nádobí – vysoká kvalita, stálý, tvrdý neměnný materiál Vnitřní a vnější vrstva odolává odření a praskání Odolnost vůči vysokým teplotám do 280°C Kvalitní litina...
Litinové nádobí – vysoká kvalita, stálý, tvrdý neměnný materiál
Vnitřní a vnější vrstva odolává odření a praskání
Odolnost vůči vysokým teplotám do 280°C
Kvalitní litina spojuje nízkou adhezi s vysokou mechanickou a chemickou odolností nádobí
Vnitřní vrstva vroubkovaného nebo tvarově upraveného dna umožňuje vaření s nízkým obsahem tuku a zajišťuje nelepení a
přichytávání potravin
Velkoformátové rukojeti zajišťují rovnoměrné rozložení hmotnosti a bezpečné uchopení
I přes svou váhu litinové nádobí dosahuje nejlepších možných vlastností tepelné vodivosti a akumulace
Snadná údržba a čištění
Vhodné na všechny typy ploten včetně indukčních
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
nikdy sem neměla litinovou nádobu hrnec, pánev takže sem to zkusila - váha je hrozná prostě je to těžké u sklo-keramiky a jiných takových to křehkých povrchů, budu muset být hodně opatrná, držadlo díky celkové váze litinové části není ideální, chtělo by větší robustnější širší pro lepší úchop, materiál vede krásně teplo vyzkoušeno na kamnech ( myšleno opravdu kamna na dřevo uhlí a opravdu paráda) přilnavost no docela dobrý, když se maso zprudka zatáhne je to fajn - pokus byly karbanátky) díky povrchu zdrsněném- jde hůře omývat tak kartáček houbička se vám spíše prořeže a chlupy zůstanou všude takže je to na kartáček s plastovými štětinami, do myčky nesmí; když danou nádobu hned neosušíte a to fakt dobře udělají se na ní hned žluto zrz fleky takže jako doplňková pánev klidně, jako hlavní ani náhodou tak možná na plyn, ale s ohledem na údržbu jako hlavní pánev ani zde ne proč doporučuji je to zajímavá alternativa a při troše snahy lze na ní i grilovat na ohni ( samozřejmě na kameni apod)