Pánev z černé oceli je:
- vhodná na vaření na přímém ohni, nepřenáší teploty, a tím
zajišťují teplotní stabilitu,
- velmi dobře odolná vysokým teplotám a čím déle se...
Pánev z černé oceli je:
- vhodná na vaření na přímém ohni, nepřenáší teploty, a tím
zajišťují teplotní stabilitu,
- velmi dobře odolná vysokým teplotám a čím déle se...
Pánev z černé oceli je: - vhodná na vaření na přímém ohni, nepřenáší teploty, a tím zajišťují teplotní stabilitu, - velmi dobře odolná vysokým teplotám a čím déle se používají, tím vyšší je jejich výkon.
Nádobí z černé oceli je: - nejvhodnější na smažení, omelety a tenké crepes. Pánev by měla být myta vodou, co nejméně a měla by mít stále mastný povrch. - Nádobí z černé oceli je vhodné pro vaření na plynových, elektrických a sklokeramických plotýnkách.
NENÍ VHODNÉ NA INDUKČNÍ PLOTNY.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.