Woll Grilovací pánev Iron IND s poklicí 24 cm šedá
Nejlevnější nabídky (1)
Popis produktu
Parametry produktu
Parametry produktu
Popis produktu
Důležité! Vaření v nádobí WOLL je jako umění, které se vám při správném postupu odvděčí těmi nejlepšími díly. Přečtěte si proto instrukce společnosti WOLL k jejich správnému použití, které najdete na konci tohoto popisu. ↓↓↓Grilovací pánev Iron o rozměru 24x24 cm je vyrobena z litiny, která perfektně vede a drží teplo, což snižuje spotřebu energie při vaření. Disponuje unikátním litinovým štěrbinovým víkem, které je menší než pánev, má grilovací proužky na vnitřní straně a při používání pánve se pouze položí přímo na maso. Pánev Iron je vhodná pro servírování z trouby přímo na stůl.
Interiér pánve v černé barvě je smaltovaný, je extrémně odolný a snadno se čistí. Doporučujeme však používat nylonové, dřevěné nebo silikonové náčiní.
Součástí balení jsou 2 silikonové krytky rukojetí, které umožňují snadné přenášení pánve, i když je horká.
Nádobí Iron je vhodné pro všechny typy vařičů včetně indukce a je možné jej také použít v troubě. Velmi snadno se čistí a lze ho mýt v myčce nádobí (doporučujeme však ruční mytí).
Specifikace:
- Rozměry: 24 x 24 cm
- Výška: 4,5 cm
Instrukce společnosti WOLL ke správnému použití nádobí WOLL
Nádobí WOLL-Profi-Guss je velmi rychle horké, proto je důležité dodržovat správnou teplotu při smažení.
Když smažíte nebo pečete na tuku či na oleji, nádobí WOLL-Profi-Guss pořádně rozehřejte:
Prázdnou nádobu WOLL-Profi-Guss zahřejte krátce na nejvyšší stupeň. Vysoce kvalitní dno se ohřeje velmi rychle a rovnoměrně.
Včas ztlumte na požadovanou teplotu a přidejte tuk nebo olej a suroviny k pečení.
Udělejte test vařečkou: abyste poznali, že má tuk nebo olej správnou teplotu, podržte suchou rukojeť dřevěné vařečky v tuku. Utvoří-li se kolem malé bublinky, je tuk dostatečně horký. Nemělo by se z tuku začít kouřit, protože pak už se začíná pálit.
Nádobí WOLL-Profi-Guss se ale také díky vysoce kvalitnímu nepřilnavému povrchu skvěle hodí pro úpravu např. masa bez tuku:
Při smažení masa bez tuku zahřívejte Vaše nádobí WOLL-Profi-Guss přibližně 2 1⁄2 minuty na nejvyšší stupeň. Vyzkoušejte, zda je pánev správně rozehřátá: namočeným prstem ukápněte několik kapek vody do nádobí - jestliže kapky na dně "tančí", má pánev správnou teplotu, pokud ihned zmizí, nádoba WOLL-Profi-Guss je již příliš horká.
Nyní můžete přívod tepla asi o třetinu zmírnit.
Maso musí mít před zahájením tepelné úpravy pokojovou teplotu.
Nyní vložte maso do nádobí WOLL-Profi-Guss - maso k němu nejdříve mírně přilne.
Až se lehce ode dna uvolní, obraťte jej a osmažte jej zprudka také z druhé strany.
Potom maso opékejte nebo pečte, dokud nedosáhne stupně propečení, jaký vám vyhovuje. Krvavé: maso neklade při stisknutí žádný odpor; středně propečené: mírný odpor; propečené: při stisknutí se maso téměř neprohne.
Nechte maso po upečení ještě asi 5 minut odpočívat v troubě při teplotě 90 °C.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Produkt zatím nemá žádné recenze.