Woll Logic XR IND pánev 28 x 5 cm
Nejlevnější nabídky (1)
Popis produktu
Parametry produktu
Parametry produktu
Popis produktu
Důležité! Vaření v nádobí WOLL je jako umění, které se vám při správném postupu odvděčí těmi nejlepšími díly. Přečtěte si proto instrukce společnosti WOLL k jejich správnému použití, které najdete na konci tohoto popisu. ↓↓↓
Univerzální pánev Diamond XR Logic o průměru 28 cm s extra odolným pětivrstvým nepřilnavým povrchem, tvrzeným diamantem. Dvakrát tvrzený povrch je odolný proti poškrábání a je vyroben bez PFOA. Toto špičkové nádobí s nepřilnavou vrstvou je ideální pro zdravé vaření bez použití tuku.
Tělo nádobí je vyrobeno z tvrzené hliníkové slitiny, díky které rychle akumuluje a distribuuje teplo po celém povrchu. Je odlito z jednoho kusu, díky čemuž je vysoce odolné vůči mechanickému a termickému poškození. Je robustní a tvarově stálé, pro svou vysokou kvalitu je vhodné pro profesionální i amatérské kuchaře. Velmi vysoká odolnost povrchu umožňuje používat i kovové náčiní.
Tepelně odizolovaná ergonomická rukojeť z tvrzeného plastu není odnímatelná. 8 mm silné dno z feromagnetické oceli je vyráběné speciálně pro WOLL. Zesílené okraje pánve zabezpečují lepší odolnost proti nárazům.
Nádobí Diamond XR Logic je vhodné pro všechny typy vařičů včetně indukce a je možné jej také použít v troubě do 250°C. Velmi snadno se čistí a lze ho mýt v myčce nádobí.
Specifikace:
- Průměr: 28 cm
- Výška: 5 cm
Instrukce společnosti WOLL ke správnému použití nádobí WOLL
Nádobí WOLL-Profi-Guss je velmi rychle horké, proto je důležité dodržovat správnou teplotu při smažení.
Když smažíte nebo pečete na tuku či na oleji, nádobí WOLL-Profi-Guss pořádně rozehřejte:
- Prázdnou nádobu WOLL-Profi-Guss zahřejte krátce na nejvyšší stupeň. Vysoce kvalitní dno se ohřeje velmi rychle a rovnoměrně.
- Včas ztlumte na požadovanou teplotu a přidejte tuk nebo olej a suroviny k pečení.
- Udělejte test vařečkou: abyste poznali, že má tuk nebo olej správnou teplotu, podržte suchou rukojeť dřevěné vařečky v tuku. Utvoří-li se kolem malé bublinky, je tuk dostatečně horký. Nemělo by se z tuku začít kouřit, protože pak už se začíná pálit.
Nádobí WOLL-Profi-Guss se ale také díky vysoce kvalitnímu nepřilnavému povrchu skvěle hodí pro úpravu např. masa bez tuku:
- Při smažení masa bez tuku zahřívejte Vaše nádobí WOLL-Profi-Guss přibližně 2 1⁄2 minuty na nejvyšší stupeň. Vyzkoušejte, zda je pánev správně rozehřátá: namočeným prstem ukápněte několik kapek vody do nádobí - jestliže kapky na dně "tančí", má pánev správnou teplotu, pokud ihned zmizí, nádoba WOLL-Profi-Guss je již příliš horká.
- Nyní můžete přívod tepla asi o třetinu zmírnit.
- Maso musí mít před zahájením tepelné úpravy pokojovou teplotu.
- Nyní vložte maso do nádobí WOLL-Profi-Guss - maso k němu nejdříve mírně přilne.
- Až se lehce ode dna uvolní, obraťte jej a osmažte jej zprudka také z druhé strany.
- Potom maso opékejte nebo pečte, dokud nedosáhne stupně propečení, jaký vám vyhovuje. Krvavé: maso neklade při stisknutí žádný odpor; středně propečené: mírný odpor; propečené: při stisknutí se maso téměř neprohne.
- Nechte maso po upečení ještě asi 5 minut odpočívat v troubě při teplotě 90 °C.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Produkt zatím nemá žádné recenze.