Woll Nerezová pánev s nepřilnavým povrchem Concept 20 cm
Popis produktu
Parametry produktu
Parametry produktu
Popis produktu
Důležité! Vaření v nádobí WOLL je jako umění, které se vám při správném postupu odvděčí těmi nejlepšími díly. Přečtěte si proto instrukce společnosti WOLL k jejich správnému použití, které najdete na konci tohoto popisu. ↓↓↓Nerezové nepřilnavé pánve Concept německé značky WOLL jsou vyrobeny z ušlechtilé nerezové oceli 18/10 s kapslovým sendvičovým dnem a rozšířenými okraji pro snadné vylévání bez odkapávání. Můžete je použít na všech druzích plotýnek včetně indukce a také pro zapékání v troubě až do 200 °C.
Pánve Concept jsou vyrobeny v moderním přitažlivém designu a opatřeny syntetickými rukojeťmi, jež velmi dobře sedí v ruce. Pro svůj třívrstvý nepřilnavý povrch ILAG Ultimate vyráběný švýcarskou technologií jsou vhodné pro přípravu choulostivých potravin a smažení s nízkým množstvím tuku. ILAG je oblíbený pro jeho excelentní nepřilnavé vlastnosti, odolnost proti poškrábání a absenci PFOA. Pánve mají 10letou záruku na rovnost dna a 2 roky na nepřilnavý povrch.
Pánve série Concept
Pro smažení a vaření s malým množstvím tuku
Nepřilnavý povrch ILAG Ultimate – švýcarská technologie
Vyrobeny z ušlechtilé nerezové oceli 18/10 5 mm široké kapslové sendvičové dno
Vhodné na všechny druhy tepla, ideální na indukci
Ergonomická rukojeť z tepelně odolného plastu
Opatřena otvorem pro zavěšení
Lze použít pro zapékání v troubě do 200 °C
Rozšířené okraje pro čisté vylévání bez ukapávání
Snadno se čistí, lze mýt v myčce nádobí
Logo značky na přední straně pánve
Instrukce společnosti WOLL ke správnému použití nádobí WOLL
Nádobí WOLL-Profi-Guss je velmi rychle horké, proto je důležité dodržovat správnou teplotu při smažení.
Když smažíte nebo pečete na tuku či na oleji, nádobí WOLL-Profi-Guss pořádně rozehřejte:
Prázdnou nádobu WOLL-Profi-Guss zahřejte krátce na nejvyšší stupeň. Vysoce kvalitní dno se ohřeje velmi rychle a rovnoměrně.
Včas ztlumte na požadovanou teplotu a přidejte tuk nebo olej a suroviny k pečení.
Udělejte test vařečkou: abyste poznali, že má tuk nebo olej správnou teplotu, podržte suchou rukojeť dřevěné vařečky v tuku. Utvoří-li se kolem malé bublinky, je tuk dostatečně horký. Nemělo by se z tuku začít kouřit, protože pak už se začíná pálit.
Nádobí WOLL-Profi-Guss se ale také díky vysoce kvalitnímu nepřilnavému povrchu skvěle hodí pro úpravu např. masa bez tuku:
Při smažení masa bez tuku zahřívejte Vaše nádobí WOLL-Profi-Guss přibližně 2 1⁄2 minuty na nejvyšší stupeň. Vyzkoušejte, zda je pánev správně rozehřátá: namočeným prstem ukápněte několik kapek vody do nádobí - jestliže kapky na dně "tančí", má pánev správnou teplotu, pokud ihned zmizí, nádoba WOLL-Profi-Guss je již příliš horká.
Nyní můžete přívod tepla asi o třetinu zmírnit.
Maso musí mít před zahájením tepelné úpravy pokojovou teplotu.
Nyní vložte maso do nádobí WOLL-Profi-Guss - maso k němu nejdříve mírně přilne.
Až se lehce ode dna uvolní, obraťte jej a osmažte jej zprudka také z druhé strany.
Potom maso opékejte nebo pečte, dokud nedosáhne stupně propečení, jaký vám vyhovuje. Krvavé: maso neklade při stisknutí žádný odpor; středně propečené: mírný odpor; propečené: při stisknutí se maso téměř neprohne.
Nechte maso po upečení ještě asi 5 minut odpočívat v troubě při teplotě 90 °C.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Produkt zatím nemá žádné recenze.