Poradna De Gusto Keramická pánev WOK 28cm

Autor: | Vloženo: 07.04.2016 000 18:08 | Témata: Poradna De Gusto Keramická pánev WOK 28cm

Jak vypadá po vícero použití?

někde sem četl článek,že po více použití není tak nepřilnavý a dokonce začíná černat povrch.

  • 8. dubna 2016 - Oficiální zástupce obchodu Homeware.cz

    Tak tohle je trochu kontroverzní otázka, protože neodpovím tak docela v zájmu našeho prodeje, jako spíš v zájmu Vaší spokojenosti.

    Zařazení keramických povrchů k "nepřilnavým" není úplně správné. Jedná se o povrch mnohem víc podobný smaltu, než třeba Teflonu a jeho napodobeninám. Je hladký bez pórů a jako takový jeví mnohem větší odolnost proti připálení, než standardní nerez. Pokud ho budete ale zkoušet bez tuku, jak předvádí televizní reklamy, za chvilku ho připálíte a skončíte u drátěnky jako na pionýrském táboře.

    Po vlně nadšení teď keramické nádobí schytává kritiku, i když ne zcela zaslouženou. Osobně bych se podepsal pod článek na jednom blogu, co jsem nedávno četl, je tady: http://baborad-opravy.blogspot.cz.... Keramické pánve jsou skvělé, ale vyžadují péči, kterou výrobci v první vlně nikde neuvádějí.

    Keramickou pánvičku Vám proto s klidem doporučím, zkuste si vybrat tady: http://www.homeware.cz... zejména z výrobků BergHoff. Ty jsou odlévané do forem a zabroušené, mají mnohem lepší vlastnosti, než levnější, co se lisují z jednoho kusu plechu.

    Mějte se hezky

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.