Poradna Tefal Expertise C6200652 28cm

Autor: | Vloženo: 22.11.2017 000 07:43 | Témata: Poradna Tefal Expertise C6200652 28cm

Jak je to s roviností dna?

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na rovinost dna. Dle mého soudu je to zásadní parametr pánve. Moje matka si koupila pánev a při smažení se jí olej roztéká k okrajům. Znamená to, že je dno vypuklé, což je podle mě zásadní závada a doporučil jsem jí pánev reklamovat. Chci se zeptat, jestli teď není nějaký trend mít vypuklé dno - jde mi o to, jestli bude reklamace vyřízena kladně.
S pozdravem
Vojta

  • 29. ledna 2018 - Oficiální zástupce obchodu Homeware.cz

    Dobrý den,

    zboží Tefal sice neprodáváme, ale rád bych pomohl obecnou radou.

    Každá pánev je naprosto rovná, pokud je nová. Pánve s nepřilnavými povrchy, mezi které se Tefalky počítají, ale mají omezení teploty - někde je to 200, někde 220 °C a jsou velmi citlivé na ohřívání bez oleje. Při nevhodném zahřátí suché pánve se dno může skutečně vyboulit, ale to je potom pánev zničená.

    Hliníkové pánve s nepřilnavým povrchem jsou proto vhodné spíš na šetrné restování na nízkých teplotách, pokud chcete steak s kůrčičkou a rozpalujete pánev před přidáním tuku, pořiďte si spíš litinu.

    Hodně štěstí :-)
    Jakub Křivánek
    Homeware.cz
    ShopKitchenAid.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (7)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.