Nejnovější recenze ze sekce Pánve
krásná a praktická
- nemá chybu
Pánev má výborný nepřilnavý povrch, byla velice levná, je velká
kvalitní pánev. už mám lívanečník a jsem spokojená.
Perfektní pánev za super cenu. Doporučuji všem!
Super pánev za výbornou cenu, doporučuji.
Super pánev, skvělá, a za dobrou cenu, doporučuji všem!
Super, určitě doporučuji všem.Dobrá kvalita za dobrou cenu.
ok
- Výborná pánev, vhodná i do trouby, ucho pánve se nezahřívá, nic se nepřipaluje. Oceňuji český výrobek za velmi slušnou cenu.
- Moc mala
- kvalitní teflonová pánev s vyšším okrajem
- vysoká cena
Kvalitní teflonová pánev vyšší třídy kvality. Působí masivním dojmem a díky vyššímu okraji umožňuje pohodlné míchání pokrmů.
- lehounká palačinková pánev s nepřilnavým povrchem
Skvělá palačinková pánev. Je lehká a díky nízkému okraji se palačinky skvěle obracejí.
Pro mě vždy perfektní
- Používání této pánve je pro mne radost. Vede dobře a souměrně teplo, je rychle zahřáta na provozní teplotu, vleze se do ní pohodlně vše, co potřebuji naráz zpracovat, i následné mytí je velmi snadné a rychlé.
- Oceňuji vnitřní povrch výrobku bez přidání nepřilnavých hmot. Chtěla jsem výrobek, který není tímto způsobem ošetřen, ze zdravotních důvodů. Mohu tento výrobek jen doporučit.
- Jedná se o šikovného pomocníka v kuchyni, povrch výrobku bez přidané úpravy zaručuje zdravější přípravu pokrmů.
- Chtěla jsem se vyhnout nepřilnavým vnitřním hmotám a jejich nepříznivým účinkům na zdraví, jako je např Teflon.
super kvalita
- Celokovová pánev se může vkládat do trouby
- Kvalitní provedení
- Super velikost