Nejnovější recenze ze sekce Pánve
Je to skvělé, ne jen na lívance. Doporučuji
- krásně upečené palačinky
spokojenost
- velikost, nepřilnavá
- žádná
Banquet na 7 lívanců s nepřílnavým povrchem ALIVIA Smile 26 cm
Přidáno: 8. listopadu 2024
(naposledy upraveno 8. listopadu 2024)
Zakoupeno v ELEKTRODVORAK
- "Zdravé" vaření
- Snadno se čistí
- Velmi sympatická cena
- Skvělý poměr cena-kvalita
- "Vidlička", kterou se napojuje držadlo na samotnou pánev, se zahřívá a hrozí popálení.
Máme už čtvrtý kousek od této značky, což už mluví samo za sebe. Minulá GreenPan nám vydržela 7 let, a tak jsme opět sáhli po stejné značce. Oceňuju hlavně to, že pánev neobsahuje škodlivé látky jako třeba teflon, a zároveň je perfektně nepřilnavá. Za tuto cenu je to naprosto luxusní koupě ve smyslu cena-kvalita. Jedinou nevýhodou je to, že vidlička, která spojuje pánev a držadlo, je kovová a rozpaluje se, takže to chce opatrnost při manipulaci, abyste se nepopálili.
Ještě jsem to nepoužila ale vypadá pěkně, je pevný a
vypadá dobře vyrobený za zlomek ceny jiných známých značek.
- Nádherná pánev s perfektním nepřilnavým povrchem. Radost s ní pracovat, a hračka potom umýt...
- těžká pánev, dobře sedí na kamnech
- nepřipaluje, ale zatím jí mám moc krátce
- může přijít do trouby
- hezká barva
- mohla by být vyšší
super pánev
- Absolutně geniální pánev co Vám vyvolá úsměv na tváři pokaždé ji vezmete do ruky.
- Pánve od BerlingerHaus mi vyhovují
- Doporučuji
- Velká
- Kvalitní materiál
- Dobře se čistí
- Nekroutí se
- Multifunkční
- Ucha pálí
Nejlepší pánev, jakou jsem kdy měla.
Je vyrobená ze super materiálu, nic se nepřipaluje a pánev se ani po dvou letech intenzivního používání nijak nezkroutila. Je stále jako nová.
Dobře se čistí. Dokonce jsem se mi jí zatím ani nepovedlo ničím poškrábat.
Super velká, vhodná na smažení i vaření. Používám i na zapékání v troubě.
Ucha nejsou odizolovaná, takže při vaření pálí, ale zároveň, jak jsou "odlitá" v jednom kuse, nemůže se nikde nic uvolnit.
Používám na indukci a myju v myčce.
Pořídila jsem si další. Určitě doporučuji.
- kvalita za rozumnou cenu
Plní svůj účel.
mám krátce
Je mi líto, že pánve byly zabalené velmi nedbale. To mě fakt u takového výrobku zarazilo. Pánve jsou výborné, ale takové zacházení s nimi při balení se mi opravdu nelíbilo.
- Dokoupil jsem i poklici stejné značky, stačí stejný průměr a sedí výborně (poklice jsou původně na hrnce)
- Kvalitní nerez je nepřilnavý, kdo by to tušil
Pecka, nevím, proč jsem doteď ztrácel čas s levnými teflony, tahle pánev je mnohem lepší! Ještě přikoupím další velikosti a zbavím se těch, co mám doma.
Výborné
- Manželce vyhovuje.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »