Na maso je ideální ocel.Při smažení masa je nezbytné, aby se hned na začátku uzavřelo a při samotné přípravě nepouštělo šťávu. Tím zůstane šťavnaté a křehké S ocelovými typy je...
1 499 Kč
Doprava 119 Kč,Skladem
Doporučená nabídka Profikuchyn
Top nabídka
Zde vybíráme tu nejlevnější nabídku koupitelnou přes Heureku.
Na maso je ideální ocel.Při smažení masa je nezbytné, aby se hned na začátku uzavřelo a při samotné přípravě nepouštělo šťávu. Tím zůstane šťavnaté a křehké S ocelovými typy je...
Na maso je ideální ocel.Při smažení masa je nezbytné, aby se hned na začátku uzavřelo a při samotné přípravě nepouštělo šťávu. Tím zůstane šťavnaté a křehké S ocelovými typy je třeba zacházet tak, že pánev nechte na zapnuté plotýnce na vysokou teplotu aspoň dvě minuty, aby se dostatečně rozehřála. Pokud je pánev připravená na smažení poznáte tak, že do ní kápnete pár kapek vody, když se z vody vytvoří kuličky, které budou na dně pánve poskakovat a neodpaří se.
Ocelová pánev s masivní nýtovanou rukojetí.Po umytí ošetřit tukem.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.