Představujeme Vám litinovou pánev na pizzu/palačinky, která se rovnoměrně prohřívá až k samému okraji a tím pádem dlouhoudržuje teplo. Díky této schopnosti, udržovat teplo, se...
Představujeme Vám litinovou pánev na pizzu/palačinky, která se rovnoměrně prohřívá až k samému okraji a tím pádem dlouhoudržuje teplo. Díky této schopnosti, udržovat teplo, se...
K manipulaci je potřeba chňapka, rukojeť se zahřívá s pánví
Je to litina - může prasknout teplotním šokem, může reznout
Pánev jsem vypálil lněným olejem, umývám pouze teplou vodou a houbičkou. Při smažení na trošce tuku se vůbec nepřipaluje. Narozdíl od teflonových a keramických pánví povrchová úprava nedegraduje, ale zraje. V nejhorším se dá vždycky vydrbat drátěnkou a znovu vypálit. Zatím moje nejlepší pánev.
Představujeme Vám litinovou pánev na pizzu/palačinky, která se rovnoměrně prohřívá až k samému okraji a tím pádem dlouhoudržuje teplo. Díky této schopnosti, udržovat teplo, se v ní dají jídla dovařovat při nízké teplotě, což přináší úsporu energie.
Pánev je velice stabilní a dá se používat na všechny typy sporáků i ploten, a to včetně indukce. Další výhodou je její nepřilnavý povrch, který reaguje na změny teplot a nepřipaluje se.
Pánev lze využít i k zapékání v troubě (bez podstavce).
Litinová pánev se sníženým okrajem ø 26cm
Vhodná na přípravu pizzy, palačinek atd.
Tloušťka materiálu - dno 4mm, hrany 3mm
Rovnoměrně se prohřívá až k samému okraji a dlouho udržuje teplo
Díky schopnosti udržet teplo se jídla dají dovařovat při nízké teplotě, což přináší úsporu energie
Je stabilní a dá se používat na všechny typy sporáků i ploten, včetně indukce
Má nepřilnavý povrch a rychle reaguje na změny teplot - nepřipaluje se
Dá se využít i k zapékání v troubě
Jednoduché ruční mytí
Černá barva
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
K manipulaci je potřeba chňapka, rukojeť se zahřívá s pánví
Je to litina - může prasknout teplotním šokem, může reznout
Pánev jsem vypálil lněným olejem, umývám pouze teplou vodou a houbičkou. Při smažení na trošce tuku se vůbec nepřipaluje. Narozdíl od teflonových a keramických pánví povrchová úprava nedegraduje, ale zraje. V nejhorším se dá vždycky vydrbat drátěnkou a znovu vypálit. Zatím moje nejlepší pánev.