Pánve z nerezové oceli, jako je tato, jsou ideální pro rychlé ohřátí jídla, a proto jsou vhodné právě pro smažení masa a ryb. Ale ať už chcete připravit cokoli - tato pánev je...
Pánve z nerezové oceli, jako je tato, jsou ideální pro rychlé ohřátí jídla, a proto jsou vhodné právě pro smažení masa a ryb. Ale ať už chcete připravit cokoli - tato pánev je...
Pánve z nerezové oceli, jako je tato, jsou ideální pro rychlé ohřátí jídla, a proto jsou vhodné právě pro smažení masa a ryb. Ale ať už chcete připravit cokoli - tato pánev je vždy perfektním pomocníkem, vaše pokrmy budou na povrchu křupavé, ale uvnitř zůstanou pěkně šťavnaté. Třeskutá povrchová úprava vnitřku pánve z nerezové oceli nabízí vysokou odolnost proti přichycení a nereaguje s potravinami. Nerezová ocel je ideálním povrchem pro opékání, smažení a restování pokrmů a také pro odmašťování při přípravě omáček. Těžké hliníkové jádro se táhne po dně a bocích pánve a zajišťuje optimální rozložení tepla. Nerezovou indukční pánev lze mýt v myčce nádobí i v troubě a snadno se čistí.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.